Logo
Termékkereső
 Új! Részletes keresés
Termékeink

Online felhasználók
77 vendég és 16 partner
online
IQ-LED - Vegye kezébe a fényt

IQ-LED – Vegye kezébe a fényt

Aktívak vagyunk egész nap, így mesterséges fényben töltjük időnk jelentős részét, ezért az otthonunkban vagy munkahelyünkön kitűnő minőségű fényt kell használnunk. Az IQ-LED pontosan ilyen – jól átgondolt, biztonságos, egészséges – egyszerűen a legjobb.

Az IQ-LED a fény varázslata, ami a szenvedély és technológia kombinációjaként született meg. A Kanlux laboratóriumban valóra váltottuk jó elképzeléseinket – olyan fényt kifejlesztve, ami számos éven keresztül társunk lehet. A Kanlux-nál úgy gondoljuk, hogy a fény minősége fontos, ezért azon dolgoztunk, hogy kiválasszuk a legmagasabb minőségű tápegységet és a hozzá illő kivételes minőségű LED diódákat. Ennek köszönhetően az IQ-LED villódzás mentes és fotobiológiailag teljesen biztonságos szemének és bőrének.

Az új IQ-LED fényforrások három színhőmérsékletben kaphatók az Önök igényeinek megfelelően. Hagyományos formájuknak köszönhetően néhányuk nagyszerű a nappaliba, mások tökéletesek olvasáshoz vagy hálószobába, ahova akár fényerőszabályozható fényforrást is választhat.

Az IQ-LED Kanlux egy új minőségi szint, melyet TÜV Rheinland tanúsítvány igazol. Ezért IQ-LED termékeinkre 3 év garanciát vállalunk.

Döntsön Ön arról, hogy milyen fényt biztosít gyermekei, családja, otthona és munkahelye részére és válassza a legjobb minőségű IQ-LED-et!

Kanlux Együtt a környezezetvédelemért
Kanlux Kft., 9026 Győr Bácsai u. 153/B, Telefon: +36 96 525-467, e-mail: info@kanlux.hu      Az oldal megtekintéséhez a Chrome -ot ajánljuk.
A jelen weboldal használatával Ön jóváhagyja a használati feltételeket. Kattintson a részletekért: Jogi nyilatkozat
2018.05.25-én frissült az adatvédelmi tájékoztatónk: Adatvédelmi tájékoztató