Logo
Termékkereső
 Új! Részletes keresés
Termékeink

Online felhasználók
44 vendég és 2 partner
online
Irány a kert - Kanlux GORI és Kanlux VADRA

Irány a kert – Kanlux GORI és Kanlux VADRA

 

A bejárat, a kert, a járda, az udvar megvilágítása nagyon fontos.

 

Idei újdonságaink - a Kanlux VADRA és a Kanlux GORI egyszerű, geometrikus formájú lámpatestek. Mindkét család IP44 védettséggel rendelkezik, és két oldalfali, illetve két talajra szerelhető változatból áll.

 

A Kanlux VADRA család mozgásérzékelővel felszerelt oldalfali változatot is tartalmaz. A Kanlux GORI oldalfali lámpák csak lefelé vagy lefelé és felfelé világító változatban kaphatók. A két család nem csak megjelenésében különbözik, hanem a hozzájuk illő fényforrás is eltér. A Kanlux VADRA lámpákba E27 foglalatú fényforrás (max. 11 cm), a Kanlux GORI lámpákba pedig GU10 foglalatú fényforrás való. Mivel mindkét lámpában cserélhető a fényforrás, a lámpák élettartama hosszabb, mint az integrált LED fényforrással szerelt lámpáké. Ha szükséges, csak ki kell cserélni a fényforrást, ami sokkal olcsóbb és egyszerűbb, valamint igényei szerint tudja kiválasztani a fény erősségét és színét.

 

Kérjük tekintse meg többi kerti lámpánkat is!

Kanlux Együtt a környezezetvédelemért
Kanlux Kft., 9026 Győr Bácsai u. 153/B, Telefon: +36 96 525-467, e-mail: info@kanlux.hu      Az oldal megtekintéséhez a Chrome -ot ajánljuk.
A jelen weboldal használatával Ön jóváhagyja a használati feltételeket. Kattintson a részletekért: Jogi nyilatkozat
2018.05.25-én frissült az adatvédelmi tájékoztatónk: Adatvédelmi tájékoztató