Logo
Termékkereső
 Új! Részletes keresés
Termékeink

Online felhasználók
78 vendég és 15 partner
online
Kanlux XLED: klasszikus forma, új fényminőség

Kanlux XLED: klasszikus forma, új fényminőség 

140 évvel ezelőtt találták fel az izzószálas fényforrást, így létrejött az első biztonságos világítás. A 21. században az izzószálas fényforrás átadta helyét az energiatakarékos LED fényforrásoknak. Néhányan azonban jobban kedvelik a régi típusú fényforrásokat, aminek széles a világítási szöge, számos teljesítménnyel volt elérhető a különböző megvilágításokhoz.

Ma a történet teljes fordulatot vesz. A Kanlux ötvözte a hagyományos izzószálas fényforrás előnyeit a LED technológiával, így létrehozva egy igazi „LED izzót”. 

Így született meg a Kanlux XLED, az igazi „LED izzó”. Amikor a kezébe veszi, tökéletesen hasonlít a jól ismert formához: üvegből készült és filamentek vannak belül. Amikor felkapcsolják, a 320°-os világítási szögnek köszönhetően körbe vesz a fény. Jobban megvizsgálva a Kanlux XLED fényforrást látható, hogy a LED filamentek nagyon tartósak és nagyon kevés áramot fogyasztanak. Az üveg formája, mérete, foglalata és 320 fokos világítási szöge szintén ugyanolyan, mint a hagyományos izzóé. A világítási szög azért ilyen széles, mert az üveg egészen a foglalatig tart és maximalizálja a fényszórást. A kívánt teljesítmény is szabadon kiválasztható, mivel a Kanlux XLED nagyon széles választékban kapható akár 25W-nak megfelelő, akár 100W-nak megfelelő teljesítménnyel.

A Kanlux XLED mindhárom (meleg fehér, neutrál fehér és hideg fehér) színhőmérsékletben kapható. 

Bizonyos XLED modellek fényerőszabályozható funkcióval is rendelkeznek – a három fényszint közül kiválaszthatja a megfelelő megvilágítást akár esti mese olvasásához, akár éjszakai fénynek a gyerekszobában.

 

Válassza a Kanlux XLED-et!

 

Kanlux Együtt a környezezetvédelemért
Kanlux Kft., 9026 Győr Bácsai u. 153/B, Telefon: +36 96 525-467, e-mail: info@kanlux.hu      Az oldal megtekintéséhez a Chrome -ot ajánljuk.
A jelen weboldal használatával Ön jóváhagyja a használati feltételeket. Kattintson a részletekért: Jogi nyilatkozat
2018.05.25-én frissült az adatvédelmi tájékoztatónk: Adatvédelmi tájékoztató